Får sådan lyst til at lave en ups-fest!!

Da jeg var ca 23 og boede i Århus, underviste jeg i ridning på en lille gård udenfor byen.

Fra den tid husker jeg særligt denne her lille dreng på ca 7 år.festfisk

Han var en forsigtig lille størrelse.  Han havde meldt fra til fodbold, fordi det var for voldsomt. “De andre drenge spillede ikke til mig” sagde han.

Han var så bange for at fejle, at han næsten ikke turde prøve.

Det sted kendte jeg godt mærke i mig selv og jeg kunne mærke at medicinen var, at gå den modsatte vej.

Istedet for at rette fejlene, så fejrede vi dem!

Vi råbte “YES, der lavede jeg en fejl, nu får jeg lov at øve mig igen” og inden længe så jeg en dreng, det fysisk og psykisk rettede sig op, fik et helt andet tag på hesten og blev glad – hele vejen igennem (og hans mor blev glad 😉 )

Den video du kan se herunder på linket mindede mig om den historie – og hvor er jeg glad for det

Jeg er BESTEMT ikke verdensmester i at omfavne alle mine upser, men jeg mærker lettelse i alle mine celler, når jeg hører hende fortælle i videoen om hendes fars tilgang til aftensmåltidet  – og til det at begå fejl❤️

Hvornår skal du fejre dine fejl?

God fest

Kh

Anne-Rikke Kehlet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *