Jeg tager ikke nye sangelever for tiden.

Sangundervisning

Solosang er for dig der:

  • Har godt styr på dine teknikker og skal blot have rettet et helt specifik problem
  • Gerne vil træne din talestemme – evt. gennem sang
  • Vil bruge sangundervisningen som personligt udviklingsredskab
  • Er utryg ved at skulle modtage sangundervisning i fælles forum
  • Bare gerne have den fulde opmærksomhed;-)

Jeg tilbyder sangundervisning og stemmetræning på alle niveauer og arbejder ud fra den enkeltes behov.
Du er velkommen til at medbringe optageudstyr og på den måde få glæde af undervisningen i længere tid.

Når du møder første gang skal du have en sang eller to med, som danne grundlag for undervisningen. Sangene vælger du selv, men er du i tvivl om, om du kan bruge de sange du har valgt, er du velkommen til at ringe/ skrive og tjekke med mig.

I undervisningen er det, som udgangspunkt dig der er chefen, forstået på den måde, at du vælger hvad du vil arbejde med, men jeg har altid masser af forslag til arbejdspunkter, hvis du har brug for inspiration.

Undervisningen er fortrinsvis udfra Komplet Sangteknik.

Pris: 750 kr/ time

Skype/ FaceTime

Hvis du bor langt væk er der mulighed for, at undervisningen kan foregå via Skype eller FaceTime.
Når du booker din tid, gør du blot opmærksom på, at du ønsker at Skype/ FaceTime – Husk at tilføje dit Skype-navn/ mobilnummer.

“Jeg har haft stort udbytte af Rikkes undervisning, som har hjulpet mig til større glæde ved at bruge min stemme. Hun er en meget dygtig sanglærer og har derudover et solidt kendskab til sammenhængen mellem krop og følelser. Under sangterapien hjælper hun én til at kontakte – og arbejde med – de følelsesmæssige blokeringer, som forhindrer eller hæmmer stemmens udtryk. Herved bliver det muligt at fratage dem deres magt og få et mere rent/ægte/ naturligt udtryk af sin stemme, hvilket virker befriende og skaber en stor glæde!”

MaleneKropsbehandler

“Jeg kom til Anne-Rikke med en kæmpe ønske at lære, nej – at turde at synge. Jeg har ikke synget siden jeg var omkring 7 år, hvor min mor og musiklærer sagde at jeg ikke kunne synge.

Hele mit liv jeg har været dybt ked af det og følt mig begrænset af den grund. Så jeg havde store forventningerne til Anne-Rikke undervisningsmetode med brug af P.I.

Gennem 6 sessioner har det sket det mest utrolige forvandling. Med stor omsorg og positiv opbakning blev jeg støttet gennem sorg, vrede, og andre følelser, der kom op til overfladen gennem hendes undervisningsmetode. Gamle  hæmninger/ overbevisningerne blev opløst mere og mere hver gang og jeg fik mere frihed til at være mig selv. Gennem øvelserne udviklede min stemme sig og fik en fantastisk klang og power.

Gennem sang har jeg lært at tage min egen plads, at hvile i mig selv og styrket mit selvværd. Og ikke mindst at tro på at jeg kan synge og at jeg kan synge.”

www.gitagavare.dk

Gita GavareEdutainer

“Jeg får så meget ud af din undervisning…..! Virkelig virkelig GOD underviser, er du…”

DortheSanger & Fotograf

“Tak for sidst, det var rigtig spændende, at arbejde med stemmen på den måde. Jeg glæder mig til at blive endnu klogere på mine temaer ”

SusanneTeamleder