Har jeg lært af min datter…

Min mor har lige ryddet op i sin bogpark. Under oprydningen dukkede en gammel bog op; “Alt hvad jeg har lært, har jeg lært af min kat”.  Den kom jeg i tanke om, da jeg i dag var ude og handle med Lily Marie. På turen rundt i Kvickly hilste hun på ALLE, der kiggede på hende OG enkelte, der ikke gjorde. Det bragte mange smil frem.

Det slog mig, at vi i vores travle hverdag ofte slet ikke kigger på dem vi omgiver os med. Og hvor er det synd. Tænk alle de smil hun fik med sig hjem.

På et kursus med Ninnete Louw var en af læringspunkterne, at vi skulle ud og høste smil hos fremmede og mærke, hvor meget god energi vi kunne få med os hjem.

Dette vil jeg hermed give videre – og så i øvrigt huske det selv!

Der er så megen læring i at være med børn. De har så utrolig mange naturlige ressourcer – lige ved hånden.

Rigtig god fredag ☀️