WeekendWildcard – Weltschmertz!!

Jeg bliver selv ramt af den, imageweltschmertzen, fra tid til anden, og fangede lige mig selv i at forsøge at åbne øjnene på et par søde piger fra 8. klasses, og lære dem om det at acceptere tingenes tilstand, hvorefter jeg timer senere selv sad i saksen igen!!

Pigernes konflikt havde, SURPRICE!!!, en dreng som udspring, og jeg sad der med mine gamlekone-erfaringer og tænke: “I kommer til at face det her maaaange gange før I bliver voksne, og selv der stopper det ikke”. Dog bliver det nemmere og nemmere at komme videre, vi bliver jo trods alt klogere år for år:-)

Virkelighed er jo, at vi kommer meget nemmere – og hurtigere – og mere smerte frit gennem livet ved at acceptere, at vi vil komme til at møde modstand.

Kan vi finde fred med tingens tilstand,
fred med sådan som det er LIGE NU,
så har vi et ret godt udgangspunkt for at komme videre
og lære noget af det, der er.

Som en af mine Facebook-bekendte, Nils Rosted, postede:

Everything you want is on the other side of fear!

Så simpelt er det, siger han. Det ved jeg nu ikke helt om det er…

…men jeg ved….

– at hvis vi insistere på at blive ved med at slæbe den kæmpestore kampesten: “Gid…”, efter os, så bliver livet temmelig tungt…

Så jeg vil, lige nu, give slip på “Gid…” – det ændre jo alligevel ikke på det der var;-)

Hav en dejlig dag hvor du nu er… <3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *