Stemmeterapi

Hvorfor selvudvikling med stemmen som værktøj?

.
I forsterstadiet og før vi får sprog, er klangen noget af det første vi orientere os ved hjælp af. Det er min erfaring, at denne klang, giver en direkte adgang til følelserne og det er denne direkte adgang vi benytter os af i stemmeterapien.

Stemmeterapi er for alle, der interesserer sig for stemmen og det den står for – også dig der ikke er vant til at synge, blot skal du have mod på at bruge din stemme som medie for udvikling. Gennem stemmeterapi mærker man der sker og sætte lyd på det.

Du kan både arbejde med en eksisterende sang gennem improviserede toner.  Dette arbejde giver en mere direkte og præcis erkendelse af det der undersøges. Det bliver meget praktisk og konkret, hvor samtale om en problematik nemt kan forblive på et kognitivt/tænkende plan, som kan være sværere at integrere.

For at hjælpe dig selv til at få mest ud af vores tid sammen, er det en fordel, at du har tænkt lidt over, hvad du vil arbejde med. Det kan være næsten hvad som helst. måske har du et tilbagevendende tema der driller i dit liv og måske er det noget nyt, der er dukket op.
Det er desuden en god idé at have tøj på du kan bevæge dig i. Der er mulighed for at du kan skifte her.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive: 20668741 – annerikke@annerikkekehlet.dk eller her >> Kontakt mig for mere information!

Pris: 750 kr/ time

“Jeg har haft stort udbytte af Rikkes undervisning, som har hjulpet mig til større glæde ved at bruge min stemme. Hun er en meget dygtig sanglærer og har derudover et solidt kendskab til sammenhængen mellem krop og følelser. Under sangterapien hjælper hun én til at kontakte – og arbejde med – de følelsesmæssige blokeringer, som forhindrer eller hæmmer stemmens udtryk. Herved bliver det muligt at fratage dem deres magt og få et mere rent/ægte/ naturligt udtryk af sin stemme, hvilket virker befriende og skaber en stor glæde!”

MaleneKropsbehandler

“Jeg kom til Anne-Rikke med en kæmpe ønske at lære, nej – at turde at synge. Jeg har ikke synget siden jeg var omkring 7 år, hvor min mor og musiklærer sagde at jeg ikke kunne synge.

Hele mit liv jeg har været dybt ked af det og følt mig begrænset af den grund. Så jeg havde store forventningerne til Anne-Rikke undervisningsmetode med brug af P.I.

Gennem 6 sessioner har det sket det mest utrolige forvandling. Med stor omsorg og positiv opbakning blev jeg støttet gennem sorg, vrede, og andre følelser, der kom op til overfladen gennem hendes undervisningsmetode. Gamle  hæmninger/ overbevisningerne blev opløst mere og mere hver gang og jeg fik mere frihed til at være mig selv. Gennem øvelserne udviklede min stemme sig og fik en fantastisk klang og power.

Gennem sang har jeg lært at tage min egen plads, at hvile i mig selv og styrket mit selvværd. Og ikke mindst at tro på at jeg kan synge og at jeg kan synge.”

www.gitagavare.dk

Gita GavareEdutainer

“Jeg får så meget ud af din undervisning…..! Virkelig virkelig GOD underviser, er du…”

DortheSanger & Fotograf

“Tak for sidst, det var rigtig spændende, at arbejde med stemmen på den måde. Jeg glæder mig til at blive endnu klogere på mine temaer ”

SusanneTeamleder