WeekAuthorised-CVT-Teacher-stamp_160pxenden 15. og 16. februar var jeg til reautorisation på min gamle skole Complete Vocal Institute. Cathrine og holdet der til stadighed forsker i stemmen, havde gennembrydende nyt til os lærelystne kursister.

Blandt de helt store nye opdagelser var, det faktum at vokalerne, som vi før troede kun var nødvendige på højere toner, nu er nødvendige hele vejen op og ned. Det betyder som sådan ikke noget, for det vi rent praktisk gør som sangere, men det er nu nemmere at opdage, hvilken funktion en sanger er i og dermed finde de rette redskaber til at hjælpe.

Dernæst var det opdagelsen om, at meget af det vi så tidligere troede IMG_4700var curbing, nu viser sig at være
neutral. Curbing SKAL have de angivne vokaldrejninger OG den præcis lydstyrke for at være curbing. Igen gør dette arbejdet lettere for både sangeren og os son lærere, da vores parametre nu er mere præcise.
Som du måske også kan se, er lydstyrkerne i overdrive og edge nu udvidet til at kunne være middel i alle tonehøjder

Dette er selvfølgelig en ret stor ændring i, hvordan vi troede det hele hang sammen, men igen – rent praktisk ændrer det ikke noget i forhold til det sungne. Du skal bare synge præcis som du hele tiden har gjort, din rettesnor skla blot være – føles det rigtigt, så er det rigtigt.IMG_4664

Vi fik desuden introduceret en ny lydstyrke/ funktions oversigt,der viser de glidende
over gange mellem funktionerne OG at det nu er muligt at bevæge sig fuldstændig frit mellem alle funktioner uden knæk.

Det var, blandt mange detaljer, de største nyheder – NYD DIN LYD!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *