Mit navn er Anne-Rikke Kehlet (f. 1971). Jeg er professionelt uddannet sanger og sanglærer fra Complet Vocal Institute i København.

Jeg er oprindeligt uddannet lærer og kombinerer dette med jobbet som mor, kropspsykoterapeut, sangerinde og sangundervisning.

Min inspiration har jeg hentet fra fra sangerinder som bl.a.: Billie Holliday, Etta James, Nina Simone, Diana Krall, Patricia Barber, Randy Crawford, Oleta Adams, Eva Cassidy og Cæcile Norby. Mit repertoire er derfor en bred vifte af jazz, melodisk blues evt. tilsat jazzificeret pop og viser – og har du specielle ønsker til repertoire, så snakker vi om det.

Med mig har jeg kompetente og rutinerede musikere og kan stille op i såvel større som mindre sammenhænge. Det kunne være sang til bryllup, fødselsdag, konfirmation, reception, begravelse og andet.

Du kan læse om andres oplevelser her: Udtalelser

Du kan kontakte mig på både mail og telefon: annerikke@annerikkekehlet.dk/ 20 66 87 41

Kærligst

Anne-Rikke