Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er et kvalitetsstempel og garanti for, at terapeuten har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring. Du kan se mere på foreningens hjemmeside.

Parterapi

Vi vil alle bare gerne elskes for den vi er.

I vores (par)forhold kan det derfor ske, at vi påtager os forskellige adfærdsmønstre for at blive elsket.  Ofte, hvis ikke altid, kommer vi til at spejle de temaer, vi er vokset op med i vores oprindelige familie og derfor er det mere end almindeligt, at vi kommer til at gentage de konflikter vi kender fra dengang.

Den gode nyhed er, at vi som voksne har en mulighed for at se på fortiden gennem mere erfarne briller og at vi i terapi kan få hjælp til at holde et mere objektivt blik på konflikterne.

Jeg vil gerne hjælpe jer med at at gendanne kontakten til hinanden – eller tage afsked med fred.

Jeg arbejder i feltet mellem det kognitive og det kropslige, så hvordan en session ser ud, vil være meget afhængig af jer og det/ de temaer I tager op. Vi kan gøre alt fra ren samtale til at benytte stemme, krop, farver o.lign.

Varighed: En session varer ca. 1 time. Forløbet aftales individuelt.

Da det er nyt for mig at tilbyde decideret parterapi, tilbyder jeg pt. sessioner til 1/2 pris i forløb på max 5 gange (derefter fuld pris). Hvis du (og din kæreste/ mand) har mod på dette, så er I mere end velkomne.

Pris: 900 kr. (Rabat på forløb for de første 4 par – Rabatkode: PAR5 (koden gælder til max 5 sessioner eller 31. maj 2019))

Bestilling af tid sker enten på annerikke@annerikkekehlet.dk, mobil: 20668741 eller ved at bestille tid online via nedenstående knap.